Mentaltræning

– indtil nu uovertruffet!

Jeg husker, hvordan Erik Hamren (nu landstræner for det svenske landshold i fodbold) mange gange har stået og sagt: “Fodboldkampe vindes her” – og samtidig peget på sit hoved.
Det ser ud til at være afgørende, hvad vi tænker, når vi udfører noget.
Det problem, vi har haft indtil nu, er, at meget af det, de fleste tænker, tænkes ubevidst. Når man anvender ‘Fri ved at prikke’, er der direkte adgang til det, der er ubevidst – og dermed umiddelbart mulighed for at skabe en varig positiv ændring – både af det bevidste og det ubevidste.

Se Fri ved at prikke

Dem, der har prøvet at ændre bevidste tanker, ved, hvor lang tid det kan tage. Fri ved at prikke sætter en helt ny standard for, hvor hurtigt det er muligt at skabe varige positive ændringer. Indsatsen begrænser sig som hovedregel til mindre end 10 minutter pr. aspekt.
Man tager blot udgangspunkt i en eller den detalje i udøvelsen af sin sport, man ønsker at ændre. Efter kort tids træning i at anvende Fri ved at prikke har man svaret på, hvad der er brug for at ændre mentalt på typisk 30 sekunder. Herefter tager det typisk 5 minutter at skabe en varig positiv ændring.
Fri ved at prikke indebærer direkte kommunikation med kroppen. Det betyder, du kan få øjeblikkeligt svar på, om du ex er fuldt restitueret (kroppen siger fra i form af “skader”, når vi overbelaster os selv). Du kan også få tilsvarende hurtige svar på, om du ex mangler bestemte næringsstoffer/vitaminer/mineraler, om din væskebalance er ok osv.

Side effekter af at anvende ’Fri ved at prikke’:
– hurtigere restitution
– bedre optagelse af næringsstoffer, vitaminer og mineraler
– stadig bedre kropslig balance

’Fri ved at prikke’ er så enkelt, at det kan læres og anvendes fra 10 år.
’Fri ved at prikke’ indebærer, at vi nu alle kan komme til at udfolde vores fulde potentiale. Hverken økonomi eller tid sætter længere en grænse.
Når du har lært at anvende ’Fri ved at prikke’, kan det anvendes til at udfolde dit fulde potentiale på alle livets områder – resten af livet.
Træner eller mentaltræner?
Hvis du er træner eller mentaltræner, begynder du med selv at anvende ’Fri ved prikke’ – sådan at du selv har et indgående kendskab til de muligheder ’Fri ved prikke’ bidrager med.

Klinikken i Vrå dækker:
NORDJYLLAND – VENDSYSSEL – HIMMERLAND – HANHERRED – THY
Aalborg, Nørresundby, Løkken, Brønderslev, Dronninglund, Åbybro, Brovst,
Fjerritslev, Thisted, Års, Støvring, Hobro, Skagen, Frederikshavn, Sæby,
Sindal, Vrå, Hjørring, Hirtshals.