Profil

Jeg er er 64 år og var igennem 34 år været gift med den samme. Jeg har 3 voksne børn, 1 svigersøn, 2 børnebørn og et oldebarn.
Jeg har været lærer på en efterskole, undervist indvandrere og flygtninge, været underviser på en almindelig daghøjskole og etablerede i 1998 “Den lille Højskole” i Hjørring, som var daghøjskole for mennesker med psykiske problemer og mennesker i krise. Den stod jeg for i 4½ år indtil statslige nedskæringer gjorde, den blev nedlagt.
I 1998 etablerede jeg også klinikken JEG & DU i Tolne (er nu flyttet til Vrå – se Kontakt). Jeg havde igennem en årrække også klinik i Aalborg og Nørresundby.
Som lærer på efterskolen (nu for mere end 30 år siden) oplevede jeg alvorlige stressproblemer. Jeg hørte om en terapeut (skulle køre 3 timer og et kvarter hver vej), som skulle være god, og begyndte ved hendes hjælp at håndtere livet på nye måder.
Senere fik jeg alvorlige knæproblemer. Da jeg fandt hjælp til dem hos en psykoterapeut, havde jeg en sikker fornemmelse af at være på en vej, der var rigtig for mig. Jeg var da selv gået i gang med at uddanne mig til psykoterapeut.
Jeg er uddannet psykoterapet, parterapeut, familieterapeut, tankefeltterapeut – og har gennemført en internationalt certificeret coaching uddannelse.
Jeg har kurser i bla. NLP, kinesiologi og Sea Urchin Teknik.
Jeg praktiserede i min klinik igennem mere end 20 år (1998-2018).
Nu er mit fulde fokus på udbredelse af redskabet ‘Fri ved at prikke’, som kan anvendes fuldstændigt på egen hånd.
Efter at være flyttet til Vrå, nyder jeg nu nærheden til toget og de tilbud byen har.
Største inspirator: Klods Hans
For mig er Klods Hans et menneske, som formår at lade sig råde af og følge sin intuition. Han behøver ikke at bruge tid på at overveje, om han kan håndtere den næste situation, han kommer til at stå i. Det har han bare en sikker forvisning om, at han kan – og det er ham, der får prinsessen og det halve kongerige!

Motto: glæde, styrke, ydmyghed
Niels Gyldenkærne