Fri ved at prikke minikursus

Minikursus i at anvende ’Fri ved at prikke’ – kursus nummer 1
Måske den bedste mulighed, vi endnu har haft, for at skabe varig forandring – og i et tempo, vi ikke har kendt indtil nu!
Om ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’:
”Hovedudgaven” rummer i øjeblikket oversigter med næsten 300 følelser og mere end 1500 livsbegrænsende overbevisninger. Den gør det meget enkelt at finde ind til, hvilken problemstilling det handler om, når et problem skal løses. De mange livvsbegrænsende overbevisniger, ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’ rummer, vedrører de fleste livsområder – og gør det dermed muligt at skabe forandringer på alle disse områder.
Se også ‘Fri ved at prikke’.

Priser
Mulighed 1
Du køber ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’ som indeholder en meget grundigt gennemarbejdet instruktion – og får mulighed for at være medlem af den hemmelige ”Fri ved at prikke – gruppe” på Facebook. Hemmelige her betyder blot, at andre ikke kan se, du er medlem. Gruppen giver mulighed for at udveksle erfaringer omkring anvendelse af ”Fri ved at prikke – hovedudgaven” med andre brugere – og for at kommunikere direkte med udvikleren af ‘Fri ved at prikke’, Niels Gydenkærne.
Du kan vælge at tilkøbe en oversigt med fysiske og psykiske aspekter.

Evt. TFT behandling over telefonen betales særskilt.

Mulighed 2
Du lærer at anvende ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’ i forbindelse med 5 konsultationer – hvor en ”Fri ved at prikke – mappe” er med i prisen for 5 konsultationer.

Fordele:
Du vil spare rigtig mange penge til coaching eller terapi (og transport)!
Hvis du er terapeut, vil du spare rigtig mange penge til supervision (og transport)!