K & U

Kurser & uddannelser: l Selvledelse – en ny mulighed l Minikursus i at anvende Fri ved at prikke l “Fri ved at prikke instruktør” l Uddannelse i Tankefeltterapi – TFT – for mennesker med terapeutisk baggrund l Hvorfor vælge JEG & DU? l Hvad siger tidligere deltagere? l Uddannelse i Tankefeltterapi – for begyndere l
Målrettede kurser arrangeres “løbende”.

Datoer: Kurser arrangeres når det passer for dig/jer.
Tilmelding: Du tilmelder dig ved at sende en mail eller ringe – se ‘Kontakt’
Priser : Se ‘Priser’

Respons:
8. februar 2013

Hej Niels
Tak for et fantastisk forløb.
Du forstod med det samme – og lyttede til hvad mit problem i forbindelse med at have terapi gik ud på.
Jeg har fået Sindal bogtryk til at trykke filen, og sidder med nu med en bog (Bogen ‘Fi ved at prikke’) i spiral, som jeg har læst.
Du er så god til at skrive, uden at falde for krukkede intellektuelle beskrivelser, som jeg har været tilhænger af.
Samtidig kommer du omkring f.eks. Bowlbys tilknytningsteori flettet ind i stoffet på en naturlig måde.
Håber vi ses i forbindelse med faget, jeg ønsker dig og din familie alt vel.. k.h. Lis

Selvledelse – en ny mulighed
Kursus til meget overkommelig pris.
(Fri ved at prikke – hovedudgaven)
Meget grundigt gennemarbejdet instruktion.
Invitation til at blive medlem af den hemmelige ”Fri ved at prikke – gruppe” på Facebook. Her betyder hemmelige blot, at andre ikke kan se, du er medlem. Det giver mulighed for at udveksle erfaringer med anvendelse af ” Fri ved at prikke” med andre – og mulighed for at kommunikere direkte med udvikleren af ”Fri ved at prikke”, Niels Gyldenkærne.
Kurset indebærer at lære at anvende redskabet ’Fri ved at prikke’ – og som kan anvendes fuldstændigt på egen hånd.
De fleste af os er i høj grad ubevidst styret. Med ’Fri ved at prikke’ kan man umiddelbart afdække både hvad man bevidst og ubevidst er styret af. Umiddelbart betyder her at efter kort tids træning tager ca. 30 sekunder. Herefter tager det typisk ca. 5 minutter at skabe en varig positiv ændring. Det kan de fleste overskue.

Når man har lært at anvende ’Fri ved at prikke’ har man redskabet ”ved hånden” efter behov resten af livet – på papir, på sin computer eller på sin ”smart phone”.

Om ’Fri ved at prikke:
’Fri ved at prikke’ er udviklet over en årrække i samspillet mellem mig og mine ‘fokus personer’/klienter. Det nye er at ”Fri ved at prikke” kan anvendes fuldstændigt på egen hånd – og at det sætter en ny standard ved at skabe varige positive ændringer med en hastighed, vi ikke har kendt indtil nu.

Også kurser for grupper af ledere.
Effekt:
– man bliver på kort tid god til selvledelse (har store og positive effekter – både for en selv og for medarbejdere/kolleger – og familie). Man går fra i høj grad at være ubevidst styret (det er de fleste) – til at være bevidst styret.
– man bliver hele tiden bedre til ledelse af andre
– forbedrer hele tiden sin evne til at håndtere modgang (og succes)
– du kan på egen hånd fuldstændig afdække din egen personlighed – og undervejs skabe de positive ændringer, du ønsker, varigt
Sideeffekter:
– man øger hele tiden kroppens balance – herunder evne til at håndtere infektioner
– forbedrer bevægelser i forbindelse med udøvelse af sin sport meget hurtigere (de er også i høj grad ubevidst styret)
– nedsætter restitutionstid
– forbedrer hele tiden optagelsen af næringsstoffer, vitaminer og mineraler
– mulighed for øjeblikkeligt svar på, om væskebalancen er ok
– mulighed for øjeblikkeligt svar på, om man er fuldt restitueret (forebygger skader)
– mulighed for øjeblikkelige svar på, om det vil være optimalt at spise eller drikke noget i nuet
– mulighed for øjeblikkelige svar på, hvad der vil være optimalt at spise eller drikke i nuet

Til Toppen

Minikursus i at anvende ’Fri ved at prikke’ – kursus nummer 1
Måske den bedste mulighed, vi endnu har haft, for at skabe varig forandring – og i et tempo, vi ikke har kendt indtil nu!
Om ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’:
”Hovedudgaven” rummer i øjeblikket oversigter med næsten 300 følelser og mere end 1500 livsbegrænsende overbevisninger. Den gør det meget enkelt at finde ind til, hvilken problemstilling det handler om, når et problem skal løses. De mange livvsbegrænsende overbevisniger, ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’ rummer, vedrører de fleste livsområder – og gør det dermed muligt at skabe forandringer på alle disse områder.
Se også ‘Fri ved at prikke’.

Priser
Mulighed 1
Du køber ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’ som indeholder en meget grundigt gennemarbejdet instruktion – og får mulighed for at være medlem af den hemmelige ”Fri ved at prikke – gruppe” på Facebook. Hemmelige her betyder blot, at andre ikke kan se, du er medlem. Gruppen giver mulighed for at udveksle erfaringer omkring anvendelse af ”Fri ved at prikke – hovedudgaven” med andre brugere – og for at kommunikere direkte med udvikleren af ‘Fri ved at prikke’, Niels Gydenkærne.
Du kan vælge at tilkøbe en oversigt med fysiske og psykiske aspekter.

Evt. TFT behandling over telefonen betales særskilt.

Mulighed 2
Du lærer at anvende ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’ i forbindelse med 5 konsultationer – hvor en ”Fri ved at prikke – mappe” er med i prisen for 5 konsultationer.

Fordele:
Du vil spare rigtig mange penge til coaching eller terapi (og transport)!
Hvis du er terapeut, vil du spare rigtig mange penge til supervision (og transport)!

Til Toppen

“Fri ved at prikke – instruktør” – for udd. psykologer/psykoterapeuter – kursus nummer 2

Du får både TFT Uddannelsesmanual og ’Fri ved at prikke – hovedudgaven’.
Se også Fri ved at prikke!
Priser

Det er altid en stor fordel at være en af de første, der kan tilbyde noget nyt – og det har du nu muligheden for at være.

Hvad tror du, det ville betyde for dig, hvis du vidste, du helt på egen hånd kunne skabe varige positive forandringer på mindre end 10 minutter (typisk på 5 – pr. aspekt) – både af tankemæssige/følelsemæssige og fysiske problemstillinger? Det kan du også nu!

Hvad tror du, det ville betyde for dig, hvis du altid kunne tilbyde en pålidelig og økonomisk overkommelig løsning i forhold til fysiske aspekter ex ”kronisk sygdom” i forhold til klienter/dine klienter.

Hvorfor er der behov for instruktører?
Samtidig med, der er mange, der er begejstrede for at kunne skabe forandring fuldstændig på egen hånd, er der også mange, der har det godt med at kunne finde/hente inspiration/instruktion, når der opleves behov for det. Du uddanner dig til at kunne instruere og inspirere.

En mulighed vi har ventet på!
Du lærer at skabe varige forandringer i et hidtil ukendt tempo – for dine klienter – og dig selv.
Nok det bedste “selv terapi redskab” til dato

Kan også arrangeres på hverdage.
Individuelle er normalt på hverdage.
Rekvirer uddybende omtale på mail@jegogdu.dk.

Til Toppen

Uddannelse i tankefeltterapi – TFT – for mennesker med terapeutisk baggrund – kursus nummer 3
– et utrolig fint supplement til din øvrige uddannelse

Omfang:

–  6 dage (3×2)
– et forløb, der stækker sig over ca. ½ år
– RAB godkendt
Tankefeltterapi har sin hovedopgave i forhold til følelsesmæssige problemer, men har også fine resultater i forhold til fysiske smerter/spændinger.
JEG & DU vægter terapeutens rolle og forståelse af psykiske problemstillinger. Det skaber gode forudsætninger for at virke som tankefeltterapeut.
Uddannelsen i tankefeltterapi rummer formidling af erfaringer i forhold til anvendelse individuelt, i forhold til par og familier/grupper.
Det er også dialog omkring forståelse af fysiske og psykiske problemstillinger – og hvilke indfaldsvinkler, der dermed kan anvendes.
Endvidere er det formidling af erfaringer med først og fremmest at kombinere klientcentreret og oplevelsesorienteret terapi med tankefeltterapi, men også at kombinere med gestaltterapi og regressionsterapi (det her liv).
Niels Gyldenkærne kombinerer tankefeltterapi med: klientcentreret, gestalt, kognitiv, narrativ, regression, oplevelsesorienteret, systemisk, eksternalisering, drømme, tegneterapi og Sea Urchin Teknik.
Afholdes normalt ved min. 9 deltagere
Bemærk: Et uddannelsesforløb i tankefeltterapi har som udgangspunkt mindst 9 deltagere. Der kan dog også etableres forløb med færre deltagere. Det kan være geografisk begrundet, det kan være et behandlerfællesskab, som ønsker at lære det på samme tid eller det kan være et behandlingssted.

Til Toppen

Hvorfor vælge JEG & DU?
Underviser er Niels Gyldenkærne, som nu har mere end 13 års daglig erfaring (dermed er han et af de mennesker i Danmark, som har størst erfaring på dette felt) med at anvende tankefelt teknik – i forhold til sig selv, i forhold til klienter og i forbindelse med at uddanne tankefeltterapeuter og tankefeltcoaches.

Uddannelsen indledes med oplæg om, hvordan tankefeltterapien opstod og hvilke muligheder, den har i forhold til en lang række problemstillinger. Den praktiske anvendelse gennemgås, herunder de punkter der anvendes og hvorfor. Herefter demonstreres tankefeltterapi sammen med en deltager, hvorefter der bliver lejlighed til selv at begynde at anvende tankefeltterapi.
Resten af uddannelsesdagene veksler imellem små oplæg og samtale om erfaringer og indfaldsvinkler i forhold til specifikke problemstillinger og afprøvning/øvelser.
Allerede under uddannelsen vil du kunne behandle med gode resultater.
Du lærer en teknik, du ofte også vil kunne anvende i forhold til dig selv.
Du får en mappe om tankefeltterapi – og hvordan det anvendes. Mappen trækker forbindelser til kinesiologi og akupunktur. Den rummer også grundlæggende forståelse af psykiske problemstillinger, noget om sammenhæng imellem psyke og krop og personlige og generelle erfaringer med tankefeltterapi og psykoterapi – herunder, hvad det er at være terapeut.
Når man er inde i et uddannelseforløb, er det muligt at få vejledning i fast daglig telefontid.
Bevis
Efter du har gennemført uddannelsen, modtager du et bevis.
Certificering:
Du har mulighed for at blive certificeret tankefeltterapeut. Kravene er lige nu, at du skal samle 6 beretninger/beskrivelser af terapiforløb, som nogle af dine klienter har skrevet. Det skal fremgå hvilken eller hvilke problemstillinger, der er blevet afhjulpet. (Det kan sammenlignes med at være til eksamen hos sine klienter).
Datoer og adresser – se Datoer
Der er kurser flere gange i løbet af året i Nørresundby.

Til Toppen

Hvad siger tidligere deltagere?
Efter uddannelsesdage i TFT d. 25. og 26. november 2006
Hej Niels!Tusind tak for sidst. Det har været en utrolig dejlig oplevelse, og meget meget lærerigt. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg denne gang fik det kursus jeg ønskede, og fik lært de redskaber jeg manglede. At jeg selv også fik behandling, har været et stort plus, da det i sig selv er en læreproces, som sagtens kan overføres til klienterne. Jeg var træt efter kurset, men på en dejlig afslappet måde. Vær vis på, at det ikke bliver sidste gang du ser mig på et af dine kurser.
Knus Jette Jensen – Holstebro.

Mail efter de første 2 dage i Silkeborg 21. og 22. maj 2005.
mandag, den 23.5.2005
Hej Niels
Tusind tak for en hyggelig og lærerig weekend. Jeg må sige, at jeg var meget træt efter disse 2 dage, men vi arbejdede også alle meget intenst begge dage, så det er der nok ikke noget at sige til, at man bliver så træt.
”Kurset var utrolig spændende og lærerigt og godt bygget op bl.a. fordi vi efterfølgende er i en gruppe, der kan øve sammen. På relativt kort tid fik vi et redskab, der var enkelt og meget effektivt. Kurset var for mig som ”toppen af kransekagen”, hvor jeg inden under kunne bruge mine mange kurser indenfor alternative uddannelser/personlig udvikling.”
Birgit Melgaard Rasmussen, Kinesiolog og pædagog
Til toppen
Udtalelser i forbindelse med de to første dage på workshoppen i HelseCentrum i Aalborg 30. april og 1. maj 2005:

“Jeg har på et tidspunkt været på  2-dages kursus med Shakti Gawain i København – men de her 2 dage har givet mig 10 gange mere!”
Luis Montanares, Kropsterapeut
“Det allerbedste ved TFT, som værktøj i arbejdet med sindets krinkelkroge og dybder, er, at det er plat umuligt at snyde. Man kan ikke tænke eller analysere sig udenom eller bagved den ægte blokering, det ægte smertepunkt. Både spørgsmål og svar kommer gennem kroppen uden filter på en måde, så man ikke kan tvivle om ægtheden.
Og det er godt nok en befrielse!
Det er ikke en smertefri proces; men man har følgeskab af indsigt og nærvær af kærlig og høj etisk standard i skikkelse af Niels i den korte, intense tid, den står på.”
Bagefter har man det som Peter Plys, der har talt sine seksten krukker honning – og finder ud af, at han har sytten!!”
Inge Ishøj, cand.theol.
Til toppen
Mails og udtalelser i forbindelse med workshoppen på Nørrebjerregaard Kursuscenter i Gøttrup 6. og 7. november 2004:
Det var da et fantastisk kursus – tak for det.
KH Charlotte
Jeg er meget imponeret over de resultater, det er muligt at opnå med TFT –
forunderligt !!

Jeg glæder mig meget til næste gang

mange hilsner
Inger-Lise
En tredie udtalte:
“Det er da et utrolig fint materiale (min mappe om TFT) – det må du nok finde dig i, at jeg vil “låne” en stor del af!”

Februar 2006
Med Niels´ rolige og behagelige væremåde afsluttede vi en 8 måneder lang work-shop i TFT i Silkeborg her sidst i januar.
Vi har i de 8 måneder arbejdet intenst med klienter og med os selv. Undervejs har Niels givet gode råd og vejledninger.
Afslutningsvis blev vi klædt på til at kunne arbejde videre med TFT.
TFT har givet mig et enkelt værktøj, som passer perfekt til de øvrige uddannelser jeg har.
Tusind tak til Niels for denne gang og tak for “TFT – gaven”.
Jeg håber vore veje mødes en anden gang.
Kærlig hilsen
Birgit Melgaard
Tankefelt Terapeut – Kinesiolog
Professionsbachelor som pædagog
Til toppen

Uddannelse i tankefelterapi for begyndere – kursus nummer 4
Da jeg har fået mange forespørgsler fra mennesker, der ønsker at lære at anvende tankefeltterapi, og som ikke har en terapeutisk baggrund, har jeg valgt at tilbyde workshops for begyndere. Vi begynder alle et sted – og tankefeltterapi kan være rigtig fint at begynde med.Forløbet er som beskrevet ovenfor – dog med særlig vægt på rollen som terapeut. Der kan evt. aftales flere opfølgende dage.

(Læs mere om tankefeltterapi under Terapi)

Til toppen