Forord til ledere

(I forbindelse med ‘Hovedudgaven’ af ‘Fri ved at prikke’)
’Fri ved at prikke’ har vist sig utrolig effektivt i forhold til at udvikle og mestre alle aspekter af livet. Ledelse er også en del af livet.
Når du begynder at læse om ’Fri ved at prikke’, vil du opdage, der ikke er særligt fokus på ledelse – men på alle former for præstationer.
Vores tanker og følelser er afgørende for resultatet uanset hvilken præstation, det drejer sig om.
Ved at ændre det eller dem, der styrer vores tanker og følelser – vores overbevisninger om hvem vi er – og hvad vi kan – og ikke kan, er det muligt næsten umiddelbart at opnå varige positive resultater.
Instruktionen lærer dig at tage udgangspunkt i det problem, du oplever ex en følelse eller fysisk spænding eller smerte.
På samme måde er det muligt at tage udgangspunkt i noget, du ikke lykkes med/gerne vil lykkes med ex at føle dig sikker på, at en beslutning er/var rigtig, at træffe hurtigere beslutninger, at blive hørt og forstået, at blive respekteret, at have et optimalt samspil med andre, at have ro og overblik etc.
Vi får ikke respekt. Sproget siger det anderledes. Vi sætter os i respekt. I moderne ledelse (uanset om det er i familien eller på arbejde) er det sådan, at vi sætter os i respekt ved at gøre os fortjent til respekt. Respekt indebærer i dag gensidig respekt.
Vi er parate til at yde, når vi arbejder under eller for et menneske, vi respekterer.
Når du anvender ’Fri ved at prikke’, vil du også opleve, at du:
– nedsætter din restitutionstid
– hele tiden forbedrer optagelsen af næringsstoffer, vitaminer og mineraler
– har mulighed for øjeblikkeligt svar på, om væskebalancen er ok
– har mulighed for øjeblikkeligt svar på, om du er fuldt restitueret (forebygger sygdom)
– har mulighed for øjeblikkelige svar på, hvad der vil være optimalt at spise eller drikke i nuet
Dertil kommer det måske allervigtigste – at anvendelse af ’Fri ved at prikke’ bevirker, at modet til at være – og til at handle – også når det er svært – hele tiden øges.
God arbejdslyst – og god vind!
Niels Gyldenkærne