App

App-en er nu klar. Den gør det muligt at have ’Fri ved at prikke’ med sig altid – på sin ’smart phone’. Så kan man også løse – eller begynde at løse et problem i løbet af arbejdsdagen – i en lille pause.

App-en findes i 4 versioner: Hovedudgaven, Lederskab, Sport og PTSD. Alle har det samme grundindhold. Det betyder, man kan håndtere/løse alle aspekter, uanset hvilken version man vælger. Alle indeholder også en PDF af ’Hovedudgaven’ i den hidtidige version. App-en købes også på freebytapping.com.
Der er 4 tilsvarende versioner på engelsk.

Ud over at rumme en PDF af den hidtidige version har den også ’Forståelse’ fra alle de ’Områder’, som stadig kan købes – og som gør det muligt at afprøve ’Fri ved at prikke’, inden man køber redskabet i fuldt omfang.
Områderne er: fysisk sygdom, sport, coaching, stress, mad/drikke, udseende, vægt, motion, identitet, arbejde/karriere, ledelse, samarbejde, iværksætter, familie, parforhold, single liv, seksualitet, forælder, barn, ensomhed, kræft, depression, PTSD, angst, OCD, smerte/spændinger, afhængighed og aldring.

’Fri ved at prikke yder hele tiden den forståelse, der ser ud til at være afgørende for at skabe varige løsninger/resultater.

Du finder Appen på freebytapping.com – gå til ’Courses’ og ’Danish’.