Forklaring

De negative tanker, vi har, er destruktive – også for kroppen – og leder gradvis til sygdom. Vi danner igennem livet overbevisninger (livsbegrænsende) om, hvordan livet er for os hver især. De fleste er dannet meget tidligt i livet. Overbevisninger udløser tanker – tanker udløser følelser – og følelser udløser fysiske reaktioner i kroppen. Det er de fysiske reaktioner i kroppen, der ser ud til at belaste kroppen – og som gradvis leder til sygdom.
Ved ændring af livsbegrænsende overbevisninger gør du noget grundlæggende. Blot en livsbegrænsende overbevisning kan ex udløse op til 20 forskellige følelser. En overbevisning er ex: ”Jeg er sikker på, jeg ikke er god nok!”
Langt de fleste livsbegrænsende overbevisninger er ubevidste (dannet tidligt i livet) – og virker som programmeringer, der dermed skaber vores liv.
Med ’Fri ved at prikke’ kommunikerer du direkte med din kerne eller dit jeg via din krop.  Jeget/kroppen skelner ikke imellem, hvad der er bevidst og ubevidst – man får bare det korrekte svar.